Finalitzats els tallers de cuina de RECICLA’T A LA CUINA celebrats a Òdena amb gran regust

Dijous, 17 de febrer de 2011 a les 00:00
Aquest passat dilluns 14 de febrer van cloure les 3 sessions dels tallers de cuina que es van realitzar a l´escola Castell d´Òdena. El nom dels tallers “Recicla´t a la cuina” defineix el concepte de cuina que es va practicar durant aquest dilluns i els dos anteriors durant una hora i mitja al vespre. Mentre el cuiner Carles explicava les receptes tot cuinant-les davant dels fogons la mediadora ambiental de la mateixa empresa de Sant Cugat del Vallès donava els consells oportuns per tenir en compte elements del reciclatge i de com separar la matèria orgànica.
En aquests 3 tallers realitzats a Òdena es van aprendre a cuinar els següents plats: el primer dia crema de carxofes i el got de xocolata a la taronja amb peres al forn, el segon amanida de cuscús i cigronets de l´Alta Anoia, l´hummus i la fideuà de pollastre amb bolets. I el tercer dia es van fer les cebes farcides, les hamburgueses variades i la pinya calenta amb rom. Les dones i els homes assistents van poder tastar totes aquestes delicioses i pràctiques receptes.
D´altra banda, les receptes que tinguin com a requisit l´aprofitament dels ingredients, i que s´hagin dut en el mateix taller de cuina, o bé s´hagin fet arribar a través d´internet a www.reciclatalacuina.cat s´inclouran en un llibre que sortirà publicat per Sant Jordi. I totes elles entraran en el sorteig d´un lot de productes de la terra.
Aquestes tres sessions han estat organitzades des del Departament de Medi Ambient i Habitatge, d´ECOEMBES, des del Consell Comarcal de l´Anoia i des del mateix Ajuntament d´Òdena.
Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:42

Enllaços