Es canvia la lluminària de la urbanització de l’Espelt i Puig Rabat

versió per imprimirenviar enllaç d\'aquesta pàgina.
Dilluns 03/04/2017
nou enllumenat
La urbanitzacióde l'Espelt estrena aquestsdies nova il•luminació al carrer. Concretament s'han canviat un total de 65 llums de vapor de mercuri per mòduls LED repartides entre els carrers Josefina Rigolfes, Martí i Pol, Montserrat Roig, Joan Mercader, Jordi Savall, Joan Just, Mestre Muntaner i Oriol Martorell.


La nova lluminària és més eficient i permet fer un estalvi econòmic alhora que disminueix la contaminació lumínica. El nou sistema, a banda d'eliminarl'emissió de flux lumínic per l'hemisferi superior, la qual cosa suposa disminuir la contaminació lumínica cap al cel, permet regular la potència, així a primera hora de la nit està graduat a 25W i a les hores més centrals de la nit es baixa a 16W.


D'altra banda, el passat mes de febrer, s'acabava la segona fase del projecte de canvi de lluminàries de l'A. Balmes i la urbanització de Puig Rabat. Es tracta d'una obra de remodelació total que incloïa el soterrament del cablejat, la col•locació de les columnes i les lluminàries noves.


Ambdues actuacions, a l'Espelt i a Puig Rabat, formen part de les inversions dins del contracte de manteniment de l'enllumenat públic.


enviar enllaç d\'aquesta pàgina.versió per imprimir
Del.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnoratiTwitter
La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34 · 
twitter   
des de: